Kurser & uddannelse

CT I gymnasiefag

CCTD har gennem flere udviklingsprojekter undersøgt hvordan CT kan integreres i den faglige undervisning i gymnasiet. I disse projekter har danske gymnasielærere i samarbejde med CCTD udviklet CT-forløb, som er blevet afprøvet på skolerne. Mange forløb og materialer på CCTD library stammer fra disse projekter.

Erfaringerne fra udviklingsprojekterne er samlet i publikationen Computational thinking i gymnasiefag – En modelbaseret didaktik. 

Informatik

Skal du undervise i faget Informatik? 

Master i Informatikundervisning er målrettet gymnasielærere, der allerede underviser i mindst et  andet gymnasiefag, og som nu skal undervise i Informatik. 

Masteruddannelsen er altså til dig, der vil opkvalificeres med nyeste viden, didaktik og erfaringer inden for informatikundervisning og som har brug for at opnå undervisningskompetence i Informatik.

Masteruddannelsen er et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, It-Universitetet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet og Aarhus Universitet og undervises på tværs af Danmark som hybridundervisning i en blanding af online og fysisk undervisning. 

Næste deadline for optag: OBS: Deadline for foråret 2021 er rykket til 30. juni.

Læs om aktuelle kurser, studieordning, ansøgningsfrister og meget mere:

Back To Top

Velkommen til CCTD Library for undervisningsforløb!

Biblioteket indeholder undervisningsforløb i Computational Thinking (CT) – rettet mod gymnasiefag (fx dansk, samfundsfag, fysik, m.fl.) og som sit eget fag (informatik).

Kontakt os her